давай
ніби нічого не було
Не думати хто кому належить
не боятись
ставити перед собою цілі
і добиватись.
в цьому місті, на цій вулиці
в цій квартирі
де немає електрики
де надто тихі сусіди(і діти)
у місті
де вічні морози і зливи
забудем,що серце
не зовсім щасливе.
Попросим його не боліти.
Свидетельство о публикации №112010705537
С улыбкой.
Виктор Письмак 12.02.2012 05:11 Заявить о нарушении