On Holy Christmas Night

On Christmas Night, on Holy Night
the sky is clear and stars are bright.
I think about life and death.
It's quiet and I hear my breath.
I hear my steps, I see the snow,
feel happy wherever I go.
Feel frosty air touching my face.
I can't describe all Christmas grace!
Some magic happens on the Earth,
and I should say: indeed, it's worth
to live enjoying day and night,
the Holy Night, the Christmas Night.

(9.1.10)


В Святую Ночь под Рождество
сияют звезды волшебством.
Я думаю про жизнь и смерть,
дыханье слышу в тишине
и каждый шаг свой, вижу снег,
на сердце радость, как во сне.
Мороз разносит благодать,
словами и не передать.
Случилось чудо на Земле,
и с этим чудом жить светлей.
Легко поверить в волшебство
в Святую Ночь под Рождество.

(6.1.18)


Рецензии