Завiтали коляднички!

У мене на балконі
Приятелі були.
У гості прилітали -
Чуйливі горобці!

Я їсти готувала -
Цвірінькати мені
Так гарно,мелодійно
З душею зачали!

Може й вони ,теж, знають,
Бо чули з людських вуст,
Колядочку веселу,
Що народивсь Ісус!

Співають пісню дзвінкую
Господаря Землі,
Радіють з усім світечком
Колядники малі!


Рецензии