Добрая звiстка

Засяяли зірочки
В небі яскравіше!
Сонечко піднялося
Вмить угору вище.

Радіють звірята,
Пташки, добрі люди!
Чути сміх, пісні, вірші
В цілім світі, всюди!

Народився синочечок,
Господній, Ісусик,
В Святої Марії діви -
Чути дзвони музик!

Співають татко і мама
Дідок і бабуся!
Тітка, дядько, я співаю,
Сестронька і друзі!

Всі весело колядують
Гарнії колядки.
Несуть звісточку добрую
Із хатки до хатки!


Рецензии