його оч
а вуста наче ніжний кришталь
я кохаю його гарні брови
я кохаю його за слова,
що він каже мені щогодини
і вони розбивають печаль
і розпалюють вогнище щасття
котре довго тоді не згора
я кохаю його до нестями
довіряю усе лиш йому
і страждатимо я через нього
бо його одного я люблю
Свидетельство о публикации №112010509101