Плин життя...
Вкривають ковдрою листву
І манять в путь, щоб обійняти ту,
Що об’єднала чистоту віків.
Летять хвилини птахом в висоту,
Теплом кохання зігріваючи серця.
І розуміння ніжного взірця
Відкриють надзвичайну красоту.
Біжать години, відстанню доріг
Відмірюючи міру сподівань,
І насолодою надійних побажань
Нас позовуть вперед, через поріг.
Минають дні, і ми за ними вслід
Рука в руці підемо – ти і я,
І в щирій, вічній пісні солов’я
Майбутнього відчуємо привіт.
Картинка iз iнтернету
Свидетельство о публикации №112010508575
Владимир Великодный 31.03.2012 12:52 Заявить о нарушении