Оту мить пригадати приемно

Оту мить пригадати приємно,
Не забуду й на день, не повік.
Знайшов спокій у серці твоєму,
Бо відчув, що я твій чоловік!

Від вінця  ніс не дівку, дружину,
З вівтаря аж  до брам  на руках.
З інших вуст чула ти, що їм мила,
А для мене ти жінка моя.

Людські долі в стосунках суттєвих,
Теореми вивчають на вік.
Твоя  ж  виняток творить для тебе,
Аксыома, я твій чоловік.

Оту мить пригадати приємно...


Рецензии