Загадки-зиминки 2

Вмостяться на них малята,
І помчать з гори…

***
Прилетять до годівнички
Взимку пташечки…

***
На ногах в нас черевички,
А на ручках –

***
Крижаний букет мімоз
Намалює нам…

***
Починається відлига,
І на річці тане…


Рецензии