Все поменялось


Усе змінилось. Люди і часи.
Двадцятий вік уже за
перелазом.
Глобальне людство хоче
ковбаси,
а вже вона з нуклідами і
сказом.
Упала тінь на батьківські
гроби.
Вже й чорт гидує купувати
душі.
В лісах тремтять налякані
гриби.
З дерев стрибають підозрілі
груші.
Епоха зашморгнулась, як
Дункан.
Спиніться, люди. Хоч поставте
кому.
Поезія потрібна дивакам.
Поети не потрібні вже нікому.
(Лина Костенко)


Все поменялось .Люди, времена
Двадцатый век уже не за
горами,
А человечество желает
" пить до дна"
И есть радиоактивную
"салями".
Упала тень на отчие
гробы.
Сам черт с презреньем души
покупает.
Испуганно дрожат в лесу
грибы,
А древо фрукт сомнительный
роняет.
Эпоха удавилась, как
Дункан.
Остановитесь, Люди!
Передышка.
Поэзия нужна лишь чудакам.
Поэты -только общества излишки.


Рецензии