Чы шо там дэ було,

Чы ныц.
Оно мы зарэ вкыньм
Стихы Ж.
И ты товди узьмэщ
Мукы.
И нам спычэш млынциф. - Ий МИСОЧК С пар СМИтань я вш КороЛёву дам. -
Колы Вин здатНый даш
УфСтахВыкЦь ЕРаЛашь
Ф СинаЖ Дид ВаКСь.


Рецензии