А як же ти?

закінчу день, закінчу ще одні рядки.
закінчу чай, і залишки чужої доброти
доллю у щось міцніше і хмільне.
закінчу день ковтком тебе.

є недописані романи, ще й без назв.
я все збираюся почати жити.
напевне, не було б таких розумних фраз,
якби так просто було то «любити».
Стрибок униз, стрибок уверх, стрибок в нікуди.
ти знову засмутив мене готовністю до змін.
лишилось зовсім мало,
тільки двоє
не можуть досі вірний шлях знайти.

Звичайно, можна просто утекти,
і не лякаючись уже чужих долоней,
почати день з чужої доброти.
А як же ти?


Рецензии
Сподобалось! Пишіть ще! У Вас чудово виходить!

Русалка Лая   29.01.2012 01:49     Заявить о нарушении
Дякую!

Анна Рам   08.02.2012 00:50   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.