Коли я вiдчиняю очi

Ти називав мене сонечком,
I дарував менi мiшек Теддi,
А ти для мене був Бубончиком,
Який гоняэ на велосипедi.

Ми спiвали пiснi,пам'ятаэш?
Ми грали в карти i пили каву,
Засинали пiд ранок,а далi
Починалось усе с початку...

Ти казав,я краща нiж та Джолi,
А я не знала,чи ти э найкращий...
Я просто хотiла буди поруч,
Вiдпочивати з тобою на дачi...

I все збулося,я i ти,ми поруч,
Щасливi посмiшки ,спекотнi ночi,
Але кудись усе диваэться,
Коли я вiдчиняю очi...


Рецензии