Горобятко

В вікно влетіти гороб'ятко хоче.
Мабуть, воно шукає теж тепла!
Б*ється крильцятами, його сумливі очі,
Нагадують два зламані крила.

Що сталося, малесенький горобчик?
Чом зажурився? Що такий як тінь?
Зоставила мене моя кохана,
Любов загасла! Лиш цвірінь, цвірінь...


Рецензии