Очi матерi

Матусі очі,як два сяйвочка у темряві!
Коли вона засмучена й сумна.
Важкою працею утомлена,щоденною,
Та коли вже здоров'ячка нема!

Коли, ж,все добре у сім'ї, дітей, онуків,
То єї очка - повних дві луни!
Її усмішка,мов яскраве, ясне сонечко,
Яку побачиш,навіть,із далечини!

А якщо ще із татом все ладнається!
Любов і спокій в домі,та добро,
Ласкаві очка ніжно посміхаються
Усьому світу,ворогам на зло!


Рецензии