Кирэкме сон,?
Биргэн тормыш боронгы заман кануннар.
Ярамый торган кылырга кара уйлар.
Инде эгэр атлап чыксан, , чик сызыктан ,
Чыгып булмый ясаган кара сазлыктан.
Утергэчтен якынын,нын, яшэу кочен .
Ялгышкына ясадым дип кара эшен,
Кирэкме сон, пышылдарга кысып тешен,?
Тик узен,не доньяларда аклау очен.
Хэрвакытта , сатлык итеп якыннарны ,
Ялган итсэн, , белмэслэр диеп аларны.
Кирэкме сон, , ялварулар утенулэр ?
Ышандыру узгэрэмен дигэн сузлэр.
Бергэ булган якынын,нан гэйбэт йортсэн, .
Ин, тубэнгэ дэрэж,элэрен тошерсэн,.
Кирэкме сон, тэуге гафу утенулэр?
Шаярдым дип акланырга , ялган сузлэр.
Якынын,а авыр чакта , качып китсэн,,
Бер мизгелгэ генэ югалдым мин дисэн,.
Кирэкме сон, очрашкачтын курсэтергэ?
Бер ни булмаган кук доньяда яшэргэ.
Кайтмый кабат бердэм юлдагы карашлар.
Гомер елларын саный безнен, язмышлар .
Бер урында гына тормый заманалар!
Ботен эшкэ хэрвакыт тулэу алалар.
(03.01.2012г.)
Свидетельство о публикации №112010401386
Разина Кинзябулатова 07.01.2012 13:54 Заявить о нарушении