Коханий

               
              Сонце моє!
              Пiсня моя!
              Як калини кущ барвистий,
              Що палає.
              Серце тає,
              Як в твоi дивлюся очi.
              Синє небо, пил дороги
              Манять далем,
              Як утримати не знаю!
              Бо життя було би раєм,
              Був би поруч.
              Мука моя!
              Щастя моє!
              Був би поруч...   
               


Рецензии
Дуже мило на рідній!

Сонце моє!
Пiсня моя!
Жаль пройшов я стороною.
Мука моя!
Щастя моє!
Зараз ще й жалію втроє!

Такі думки виникають самі по собі
З повагою

Евген Чумак   02.07.2015 20:30     Заявить о нарушении