Бажаю...

Нехай до Всіх із Новим роком
Палке кохання лине!

Щоб Дід Мороз червоний ніс
Вам грошенят підкинув!

Бажаю миру в кожен дім
І щастя з головою!

Здоров'я, радощі, тепла,
Сімейного спокою!

До столу віскі і коньяк,
Холодне з ковбасою!

Цілунків купу надурняк
Від друзів та любові!

Зіркових файних вечорів,
Іще пісень та віршів!

Узимку - гір, влітку - морів,
Сонця і неба й тиші!

               02. 01. 2012.


Рецензии