Все мина

Цінуй все те, що колись було.
Воно як літо промайнуло.
Цінуй все те, що маєш у житті,
А особливо нашу кожну мить,
Бо швидко все минає і душа болить.

   Твоя любов  немов світання
   Спалахує  десь так далеко і горить,
   І нею милуватись –  це моє бажання,
   Бо неможливо  дотягнутись і схопить.
 
Я – тінь твоїх ночей, а може  просто квітка,
Що на шляху зустрілася й ароматом притягла.
Хай і недовго була з тобою поруч
Чекала сонця  і кохала як могла.

   Минають дні, але не покидають  мрії,
   Про довге щастя та  палку любов.
   Душа тремтить, чогось  чекає знов. 
   Я тільки  в  спогадах твоїх можливо залишуся,
   І в’яне квітки цвіт, але я правди не боюся.


Рецензии