Чар вна Укра на

Лише на світі ти, одна така едина...
Лише одна в моему, серці і душі...
Ти на завжди в мені, кохана Україна...
Хай долі дасть Господь, щасливої тобі...

Приспів:
Україна, Україна...
Рідна моя мила...
Україна, Україна...
Ти душа моя...
Україна, Україна...
Ти як сон чарівна...
Україна, Україна...
То любов моя...

Щоб квітла ти завжди і тільки процвітала...
Щоб усмішка була, візиткою тобі...
Щоб горя і біди, ніколи ти не знала...
І благодать, любов, вінчали твої дні...

Лише на світі ти, одна така чарівна...
В твоїй душі є все, для щастя і добра...
Для багатьох із нас, ти наче мати рідна...
Така на світі ти, повір лише одна

Слова к песне с моего официального сайта:
http://www.vlad-amelin.ru/pesni/2850-charivna-ukrayina.html


Рецензии