From the doll
Make me hate, make me love...
Make me smile, make me sad,
Bring me to life, if I'm dead...
Make me born, make me die,
Cause I really can't deny,
Make me strong, make me weak,
Make me healthy, make me sick.
Make tell false, make tell true,
Cause I want to be with you.
Make me pray, make execrate,
I'm the doll you may create.
Make me be what you want,
But I pray, please don't hurt!
Take my heart and give me yourth.
Yes! I'm happy, I'm yourth!!!
(2009 г. Алексею Максимовичу Иванову)
Свидетельство о публикации №112010201240