Головне, не зiрватися
що ти народилася тут, що саме у цей вимір
ти пройшла через потенційний бар'єр:
твоїй мамці лікарі не давали шансу на тебе,
твій чоловік не мав стати батьком твоєму сину,
але це в теорії:
статистика, ймовірність, показники, якими зазвичай нехтують,
НЕ ПРАЦЮЮТЬ!!!
Геніальний Блазень сказав, що Господь не грає у кості...
Шукай зв'язків, шукай, кому це потрібно...
Гості
ми у світі – великому та велелюдному,
Вельми заплутано все, ніби чорний котисько стулив докупи
Клубочки із різних доль і життів
(ніколи не любила котів!),
За ниточку тримаєшся, ідеш коридорами і завулками,
Знімаєш із вух локшину, яку за життя ого скільки тобі навішали,
Головне не зірватися! –
Кажеш собі усоте, -
Бо ніхто, власне, не винен,
Що заблукала ти – у житті як у житі,
у собі чи у ньому,
і чи вийдеш, чи випірнеш рибкою золотою –
видно з неба Богу одному...
.....................................
Свидетельство о публикации №111123105971
и выбрать дав на волю...
Ходыть нам друг к другу в гости?
Чи по жити в полю...
Це и э як раз той случай
выбырай дивчыно...
Пышы мени и не мучай
з мылой Украины!!!
Хай теплом з видты повие
мылымы словамы
не хочеться роставаться
мени сийчас з вамы!!!
Успихив в Новому роци!
З повагою!
Виктор Сенько 02.01.2012 19:00 Заявить о нарушении
Хай вам та Вашій родині щастить в новому році!
Жозефин Де Лилль 03.01.2012 16:50 Заявить о нарушении