Холодна

Вона любити вміла, навіть,дуже!
Та не давала доля їй того,
Який, хоч раз, сказав би їй: " Одружимось! "
Усі хотіли тільки одного!

Бажали, лише, бавитися - сексу!
У неї його багатесенько було!
Та це багацтво віддавала, лиш, з любов'ю,
Лише коли, коханнячко цвіло!

Інакше, не була вона жаркою.
Її серденько, плакало навзрид,
Коли іти була повинна зі свиньою,
Тобто, людиною, не милою як слід!

Та знаєте, життя складная штука -
Не завжди той є, кого хочеш ти.
Ось і говорять, що вона - замерзла сука,
Бридкії, в барі, між собою мерзачі!


Рецензии