Кохай лише мене

Усім сердцем кохаю тебе...
Бо у серці одна ти єдина...
Знай кохання моє не мене...
Бо в душі ти одна моя мила...

Приспів:
Кохай лише мене, лише мене...
Кохай лише мене, моя ти мила...
Кохай лише мене, лише мене...
Щоб вся твоя любов, мене зігріла...

За кохання віддам я усе...
За кохання твое моя мила...
Хай нам доля наснаги дає...
Щоб розкрились серця мов вітрила...

Хай любов нас на крилах несе...
Хоч любов нас з ненацька накрила...
Хай любов нас обох збереже...
Бо кохання це справжня є сила

Слова к песне с моего официального сайта:
http://www.vlad-amelin.ru/pesni/2926-koxaj-lishe-mene.html


Рецензии