М й перший укра нськомовний в рш
А я вже чекаю твоїх повідомленнь все знов
Не в змозі тоді був спочатку збагнути одразу
Що мов повернулась до мене обличчям любов
Навіщо з`явився цей вірш сам не знаю напевно
Закоханний мозок ймовірно несе це у кров
Але щіро вірю його написав не даремно
Відчуєш тепло що по тілу розносить любов
Свидетельство о публикации №111123000610