Сумую подихом..
летить моя журба..
крізь далечінь..
на зоряних вітрилах..
щоб сповістить тобі
жаданіші слова..
і щоб вони
теплом своїм зігріли..
Щоб ти відчув..
як красно мовить серце..
щоб зрозумів..
-не просто є слова..
без сумніву..
кохання-цукор з перцем..
та боляче..
коли душа сумна..
Свидетельство о публикации №111123001210