Новый год
Знов крокує від хати до хати.
З хлібом-сіллю виходьмо на хатній поріг,
Щоб його щирим словом вітати.
Хай він ввійде в домівку з мішечком добра,
А ще сміху, здоров"я і щастя.
І з порогу нам скаже, що прийде пора,
Коли все, про що мріємо, вдасться.
Що ніколи у світі людини життя
Не було без проблем і тривоги.
Просто треба лиш вірити у майбуття
І шукати до щастя дороги.
Тож рушаймо в нову. ще незвідану путь
Переконливо впевненим кроком.
Вірте, щастя і радість попереду йдуть
Разом з юним іще НОВИМ РОКОМ!
2011
Свидетельство о публикации №111122904718