О Джоконда! О Джоконда!
А В коханнi через край
Серцем в Ту Красу влюбився!..
Та й Душа попала в рай!
Е життя там для людини
Пiсля смерти в Небесах!
Не женiть роки-години!
Вже лiтае Бiлий Птах!
Квапитесь?! Куда?! Навiщо!!"
Щастя тут! i Радiсть тут!
Вже Кохання Сонце вийшло!
Щоб забути слiд отрут!
На нас змалку грiхи лiплять!
Чистоту Небес чернять!
Де ж дiждатись чудо-свiта!
Хiба ж царства чортенят!
Так же е! iбуло! було!
Но не буде --- я клянусь!
Не молюсь! Не б"юсь я в груди!
Щоб нести символ iуди!"
Того чорта! та паскуди!
Краще ---Сернце розiрву!!!
Ой-й-й! якi дурнi ми, люди!
Нас морочуть! за нiс водять!
Чорт як розум свiтом блудить!
Хiба ж Душу вiн розбудить?!
Чи як завжди похоронять!!!
О мiй Ангел бiлокрилий!
Я кохаю що е сили!
Щоб зiйшло на нивi сiм"я!
Щоби Зiрка мала iм"я!
Е-е-е! Вже е! Вона - Новина!
Щоб зрадiла вся родина!
I хлопчина! I дiвчина!
I вся матiр Батькiвщина!!!
Ця Новина - Бог Кохання!!!
Свидетельство о публикации №111122902974