Вибiр
Давати його - вдалість дій,
Маючи вибір будь мудрим,
Хочеш медитуй чи крути мудри.
Часом це гірко, а часом приємно,
Обрав, і ти могутніше Агамемнона,
Вибір - це шанс на квиток Фортуни,
В поміч зірки в небі та древні руни.
Іноді вибір дається лише раз,
Аби уникнути зайвих образ,
Уникнути болю від думок і слів,
Аби кроку назад ніколи не захотів.
Свидетельство о публикации №111122901224