Нехай iде!

Не ридай дівчина гірко, як пішов!
Як не буде важко - не затримуй!
Не дооцінив твою любов -
То нехай в туман ранковий лине!

Так тихенько мовчки відпусти.
Він тебе не вартий, ані трохи!
Не жалій за ним, то він, мабуть, не твій!
Скатертиною йому хай стелиться дорога!

Цей відійде, кращого знайдеш.
Не зостанешся сама, не думай!
Усьму й на все свій час прийде,
Хоч спочатку, знаю, буде сумно!

Пам'ятай в житті, якщо не твій,
Ти його не втримаєш, ні за що!
Навіть, як і буде він твоїм, без любові,
Все одно не відчуватимеш ти щастя!
               


Рецензии