Ni4nе

У дивовижі віків чатувати на чудо
В аксіомах чужих шукати коани
Дві ложки цукру до небесної манни
Передати золоту – меду осанни

Ніч – німа, день – невпинний
Відносний час, механічний годинник
Замір на буття в одиниці – хвилинний
Поруч Хреста на хресті – вор невинний

Стежка проста у різні боки втікає
Гордія вузлом пройдешнє з прийдешнім єднає
Нам би меч, але не має
Все гудзуєм та петляєм


Рецензии