Про псевдонiми. Таке

 Ми не обираємо псевдонімів.
 Як не просто - це вони обирають нас.
 Вже гидко світу від анонімів,
 акторських усмішок, улесливих фраз.
 Доля розставить всі крапки -
 хто блазень, а хто ідіот.
 Хабаром чи поглядом сладким
 не підкупиш райських ворот.
 Дурнощі тут неумісні.
 Не ми вибираєм рядки,
 у яких доля знайде нам місце,
 як захоче розставить крапки.


Рецензии