Ванi

 Я знаю усі твої вірші
 Напам'ять. Ти краще всіх мене розумієш.
 Ти схожа на Земфіру,
 Цілодобово її слухаєш мабуть.
 Щоб було прокляте це кохання на відстані!
 Я стою на очікування пристані.
 Дочекаюсь тебе коли-небудь,
 А?
 7.12.11


Рецензии