60 секунд



Ця хвилина  складається зовсім
Не з секунд.
Їх замало для того,
Щоб відчути непрохану ніжність,
Щоб завмерти
Від погляду твого.

Ця хвилина-то щось не зі мною...
Я ж-каміння,
Я не відчуваю.....
Може, краплі солодкі-солодкі
Геть затьмарили розум...
Не знаю...

Ця хвилина-гроза серед криги,
Що не тане,
Бо я наказала.
Я би випила келихів сотню
З рук твоїх,
Я би в небо злітала...

Я би може віддала би крила
За можливість
Зігріти долоні!!!!!!!!!!!!!
Але вже проминула хвилина,
Шістдесят секунд...
Вже не в полоні...


Рецензии