Що це?

Слабенькії рученята,
Вже немає сили!
Мабуть час іти в могилу,
Дітки мої милі!

Ви ще саме плануєте
Злетіти у вирій...
А мої вже крилятонька
Підбиті,змарнілі!

Часом й крапельки не можуть
Дива утворити!
Під очками мішечочки,
Мов квіточки квітнуть!

Личко бліде,а іноді
Жовтенькее стає,
Мов хто восочком помазав!
Свічечка згарає...

Дуже хочеться ще жити,
Та життя не дає.
Простіть мене,ріднесенькі,
Мабуть,відлітаю!
                22 грудня 2011г


Рецензии
Дюже гарно. Ю.Ч

Юрий Черепнёв   27.12.2011 18:39     Заявить о нарушении
Дякую,з повагою

Раиса Андрейчук   27.12.2011 18:48   Заявить о нарушении