Русалки

Хай буря зсудомить небо
Хай шкіряться хвилі чорно -
Я ще раз закину невід
В розбурхане синє море.

Змішались морські глибини
З глибинними небесами -
Ловив золоту рибину,
А в сітях - самі русалки...


Рецензии