Мы тут празнуем все

КатоЛицьКы й КойЛед.
Гэй! збыйРайТэсь ухСех! Путин нас, свынэй, бЕ Ж.

Да й вот тут БайЗэй
ШоСь найЛайМАЙ всим Дев Ж.
Где НаруйШень  ф ТеБе взь? – А на БалДен!

День райВен ци вз смердь.
Да нет, не вийСце Сь.

Мы откРыйЛийсь от сце взь.
Бо й выйСна Ш нахСтахЕх.
НахЕхХаль какЛект,
Гой, да на Ж осыЛэньць.

А вчора в мынэ вж
Да на, ой, кой, бляв, лед
ГАД поМынКый спрахЛех. Гох, да вш зном, ба, па й мне Сь!

А на й КараДАГе
Е сцЕ й Дом МахаХей З.
А Мак КинЗир в ЗирнЕ да, ой, ныц не й ЗнайДзек.

ДАГАдайСеся, дзець,
Сцо зя Зяць та в ПыйТрей К.
А то ДАГонихць МиньЕРв от О той пак пахк Сфер К.

Ну, вот: АСДАрафЛеньК
Хохць каКо ву й Т ф Кине, Х.
Асада в жыДэй Ж: стрыйЛей в арабЕск! А в нас, у РеэФь, СакКакШвиль мрэць.

Вот ий всэ, шо вш скакЖэм про смачНыньКый джэм К.
Та Ж ВАХлак, бач, в нас правь!
А ну, батька в сат!

ВТАроФав нахСнахЧм!
БуДах лукЧый заГС пранц.
Чмох так загсиКДа Б но  й всих бык СКИдвай вш.

ГоноРу й от АТВАХ…яко вш в блаХав!

А ты в наш сайт зайДайШ?
Койлы й гахВахъРакт:
А ты даф ля мни пам? – Я ть Сь сцас встахМ!

А КАГох зах ЗахОд
Да заГСткнуль Нуль О той?
А! не З панятк!..
Яйца свырбЯт, Х.

Е памЯти влад в Нас, казНахКрафт! ЗаРоб за фсе гроб ух ШыхляГох.


Рецензии