Зимовий вальс
Такі важкі кроки
землею,асфальтом,
незграбно і втомлено...
сніг на волоссі-
неначе укладене
сяючим лаком...
Таке важке небо,
Затьмарене сонце,
що майже не світить...
Летючею сукнею
впало тяжіння
на оголені плечі...
Таке важке серце,
Заповнене смутком
і-посмішка майже
На автопілоті.
Звичайним маршрутом
на лінії долі.
А вітер холодний
бере мне за руку,
Виводить під промені,
Просто на сяючу кригу.
Чому не ти,
теплий і ніжний......
14.12.2010
Свидетельство о публикации №111122608685