безлад



Безлад...
Бажання і дійсність
Зчепились і б'ються
За місце
В моєму житті
І в тихій моїй самоті...

Безлад...
Примарні надії-
Це все,що я маю
На часі...
Живу й не живу,
Так...За течією пливу...

Безлад...
Дивлюсь в різні очі-
В них світ-зовсім різний
Інакший-
У кожного свій.
Кордони-лиш лінії вій.

Безлад...
Я маю бажання,
Такі невимовні,
Нестримні...
Читайте в очах
Шукайте в зимових дощах...


Рецензии