Закохався!
Зiрки-Зiроньки сiяють!
Не кохався - закохався!
А в кого? - Зiрки питають.
О, яке там Небо чисте!
О, яка Краса пануе!
Сонце! Сонечко лучисте!
Серце! Серденько цiлуе!..
Чи мене? а може мiсяць!
Може iншого чекае!
Може жде початок сiчня!
Може гори вже звертае!
О яке чудове море!
Море щастя i кохання!
Зникне лихо! зникне горе!
Кануть в Лету всi знущання!
О моя! моя Марiя!
Ти другоi вiри будеш!
Де живе Надiя-Мрiя!
Де Кохання б"еться в груди!
Та щодня! щоночi! миттю!
А не тiльки лиш весною!
Стала Ти моей Блакиттю!
Та й Джерельною водою!
Загуляю на просторi!
Зранку-вранцi! вечорами!
Хай радiють рiчки! гори!
Хай танцюють в Небi зорi!
Очарован тiльки Вами!!!
Свидетельство о публикации №111122608149