з1вяла кв1тка

Цвіте моє життя
без каяття.
Цвіте моя любов,
вмирає знов.
Обсипалась душа моя ,
і я уже не я .
Я та квітка , зів'яла без сонця.
Я та квітка , що губить себе.
Я та квітка , що біля віконця
все чекає,чекає тебе.
Ти всю мене зламав,
та права не мав.
Та в чім твоя вина,
кохала ж я...
Обсипалась душа моя.
Та ,мабуть, все дарма.
Я та квітка , зів'яла без сонця.
Я та квітка , що губить себе.
Я та квітка , що біля віконця
все чекає,чекає тебе...


Рецензии
гарна пiсня :)

Выходцева Анастасия   16.01.2012 03:10     Заявить о нарушении