Константа

Одягнута 
у  місячне  проміння.
Як  зняти  це  мереживо 
із  тебе?
Загублені  у  пристрасті 
нетлінній,
ми  знову  разом 
падаємо  в  небо.

У  всесвіті 
стабільності  так  мало!..
Добавлю  трошки 
наших  я  означень
і  правил, 
що  по  літерах  зібрали
в  польотах  ми  під  час 
нічних  побачень.

Нам  почуттів 
солодку  теорему
до  крапочок  довести 
дуже  треба. 
Кохання  -  як  константа 
в  цій  системі. 
Навколо  неї  все 
кружляє  в  небі.

Так  в  хмарах  добре, 
мабуть,  двом  лелекам,
як  нам  з  тобою 
на  одній  орбіті.
Долаєм  кілометри 
(чи  парсеки), 
теплом  константи 
вічної  зігріті.

В  польотах  наших 
чи  потрібна  мова?..
В  твоїх  обіймах, 
вибач,  забуваю,
як  на  землі 
зовуть  тебе,  любове.

А,  може, 
ти    -    Констанція?... 

...не  знаю...


Рецензии