Завтра осiнь...

ЗОРЯНА ЛЬ - http://stihi.ru/avtor/ziral - ПЕРВОЕ МЕСТО В ТЕМАТИЧЕСКОМ КОНКУРСЕ "ЛЮБОВЬ И ЖИЗНЬ" НА УКРАИНСКОМ ЯЗЫКЕ МЕЖДУНАРОДНОГО ФОНДА ВЕЛИКИЙ СТРАННИК МОЛОДЫМ


Мій закоханий хлопчику з теплими віями  літа,               
чуєш, море сьогодні співає, шумить особливо,
проникає  повз розум до кінчиків пальців припливом.               
чи надовго...а втім, це для нас не настільки важливо –
ми  готові піддатися шторму, в безодню летіти.               

Прибуває вода, повний місяць вихлюпує хвилю,
що опівночі сяє, і котится сріблом по шовку,               
наче клич порятунку для вічно самотнього вовка,
що об волю спіткнуся, аж заздрісні зорі помовкли...
Ти не спиш? - Ні не сплю, видивляюся завтрашнє, мила.

Краще спи - в білих віях на завтра зірветься завія,
срібна хвиля  заб’ється гольфстрімом  у чорному вирі,   
спам’ятається  літо, поспішно відбуде у вирій            
А оте, найдорожче, як золото, стане нещирим -
ти не віриш?.. наївний, посміє, звичайно ж посміє... 


Рецензии
Сердечно вітаю з перемогою :)

Василина Иванина   29.12.2011 21:07     Заявить о нарушении