Д вчинка кохана...

Дівчинка кохана,
Серденько моє,
Ніжна и бажана,
Мить розлуки п`є.

Стане вечоріти,
Прибіжу до неї,
Принесу їй квіти -
Дикі орхідеї.

Буду цілувати
В губи й сині очі.
Будемо кохатись
До піздньої ночі.

Ти моя маленька,
Не віддам нікому.
Ніжна і миленька,
Ти забудь про втому.

Не журись, голубко,
Що сварила мати,
Твої милі губки
Буду цілувати.

Хай згадає мати,
Як була такою,
Утікала с хати
В пошуках любові.

І не чула сердця,
Так кохала тата.
Бігла до озерця
Його зустрічати...

Дівчинка кохана,
Ти моя єдина,
Ніжна и бажана
Мамина дитина.

1995г.


Рецензии