Берегти слова

\ ... \
Скинь гербарій на сніг,
Зимою солодка осінь..
Або ж діждися ночі
і зарийся під снігу простинь..

Сховаємося від світу..
За високими, грубими мурами..
Давай берегти слова,
Говорити абревіатурами..

Давай говорити подихами,
Або ж взагалі не дихати..
Чи малювати дотиком..
Ми станемо трохи дикими..

Нехай...ми і так уже звірі..
Не потрібна гнила романтика..
Напишемо свої імена
П'ятим шрифтом...по центру ватмана..
\ ... \
Не грій моє хворе серце
Своїм надто-теплим подихом..
Хоча мої пальці гарячі..
Мені вже духовно-холодно..

02.12.2010


Рецензии