Футболiсти-чародii
Йде футбольная дружина
До омріяних вершин
І стоять за Україну
Славні хлопці, як один.
Футболісти-чародії
На полях творять дива,
У думках гуляють мрії,
Сподіванка ожива.
Приспів
Йдуть в атаку козаченьки,
Жовто-сині соколи,
Прославляють рідну неньку,
Завантажують голи.
Летимо до перемоги,
Грає радість на чолі,
На олімп ведуть нас боги,
Бо ми братці удалі.
Стадіон кипить, волає ,
Тоне в вигуках: «Хвала»!
Наш нападник забиває
Тріумфального гола.
У салютах небо сяє,
Квіти падають до ніг,
Переможний гімн лунає -
Український оберіг.
Приспів
Свидетельство о публикации №111122409796