Красимир Георгиев. Вечност. Вечность

КРАСИМИР ГЕОРГИЕВ
Стихи на болгарском языке

       ВЕЧНОСТ
Когато костите ми се превърнет в пясък,
целият свят ще мине през очите ми.

       ВЕЧНОСТЬ
Когда-то кости мои вечность превратит в песок,
через глаза мои весь мир пройдёт...и сядет в уголок...
         24.12.11г.


Рецензии