Мы люди, у обЩым, незреЛые Ж

Как СКАзано ведь ВедьМы й БейЛыМИ Ш.
Чего же, Х, хаТим с Тим БрыйЛефСкие Ж.
Ну, с Кий мы, однаКо, Конешычкы.

Тим Палыч пудДафш мал гахРельЛячКы вш,
Када, Р, фтрух павЧуфСтфафШыс бельМачКы й.
Да позНерв ат нерФаф тагБлекТачКы Сь,
Када нахСтухПахЕх ЗыМА Й.

Тры с плюсКам вам шо, не й СякХерРачКа вш?
Тры-Ноль эта Ш СкорРахЯхф  пойМАЙч фамп.
А 3+1? эфТа ПокЛад вам?
О! в МАЙ тоКа й гнэНухць ТОКАЙ Б.

Я власТВую ф ТВикСек! пайЖайЛюкСтах!
Мамань! Вбей вот эфТафа бахТюшКу вш!
Я с Марс! Ибо й Стас сцас вам ламПучКу Ш
ЗАГСкрукТыць улад па ухШам!

У нас гонДэр ТАО. Мы взащыпКы й,
Кап но а ни ноГахць ни ф клямМацьКу Сь.
Да КУЗЯ тут ФОК Казя-К: МАЙминьКа!
НаВошТа Ш ракДзиф Я Сь БяшКо!?

Я МЯЗдрук-драбЛюк в МязДзель ГахДахФакТ!
А ны пудДайЮць а ны скалЛочКы Ш!
А КЫШ! – какЖуть вжуть фСИМ ***ЗяйИгНам П.
Колы Коляда ты ужэ.

КУЗЯКА ИХдэ Ж сукПракЦь ТанКаф от:
А ну, ТаньКак, какНы Ш на й БайБачьКу Б!
Да шо мни! Да вот! Я рывла Ж ухЖЭК!..
ДА, КАДрак нарМальНах  ВасьМак. На што жэс патХодЗяк васьМарка та вш? Ну-да, на ЧырПахк.

А БрытФай не схоць, аКий Рак?

Мы зналЛых цымало АвВекЧахЧак.
И разны оны феть ЦюгКэрочкы.
То доБрэх, КаГда Б ГарБавЧоф на зэмЛюг цихПахЗех МахСкоф?..
А в нас Е МАЧА сукПраць воДК.

АМИТА! А ТИМА прыг чом вш?..
Да вот…ШоСь ны в Школь
Шэ й гэйТой БалШой КахПюхШон.
Ведзь МахСцер мы Сь спорТав Канёфск! И стыДна сматРэць на жлаБоф
Eф ДумКе Сь
РавкоФ.

Так хто Ш ТАДА прагнВикТ сраной?
БакСёр Ж
Не такой
Вуж БальСой?..

3-0! Ф чыю Ж пользК.
Гав-гавГукСт, пайСтой?
Ах, дрит вахШук мат, дрын з ДырЖын! Во кольКи Ж ГавНов са й РачХок МясьНикОв З…


Рецензии