***

             Х  Х  Х
          Сміх і гріх! Подарунок на святки –
          Непокірна глумлива дійсність:
          Ніжне – «хочу поцілувати…»;
          І лякливо-пекуче – «ближче…»

          Обпеклись. Розійшлись по кімнатах.
          Сну немає. Ну, точно – діти!
          Що тепер: як дурній, сподіватись?
          В хаті ґвалт… Що я маю робити?

          Новий рік. Подарунок долі –
          Півдоби на полиці. Далі…
          Далі зимно. Свята на дворі.
          Час і відстань – тверезі сталі.
                1.01.2011р.


Рецензии