Итак, ПрогНогЗ

На Год ДвеНадЦыть.
Кант, Тата, Баха й Хор ИС МальЧик.
Мы НашиНайИм.
МигКогЛайЕф
Плюс ШейЛяльГольВиць
Гондэ с вами Ш.

Колы вырБа й быйРэйЗах ракДом…
То шо цэ знаЧыць. Хто путСкаЖех?
Всэ катХакЛизьМый прэм Сь Зь жыкДахМык!
Однако как-то Тор ны СКажэ К,
Колы ий шо й ий чо дэ ждатТык.

Бо, Г, Гэ Е й ТайНа й мыз боГАЙмы Ш.

НапРыкЛад, Лад пойМыс ВовКамы ль.
Колы цэ будДэт. В зграИХ мал ИХ Ш.

Но вот. ТыкПэр Тылета с лета
Вжэс влад ий хвайНов найиДекЦяк.
Мы зарэ дэ бо, Г, сыдымо фсе.
На бочЦы Ж с пойРойХом каб есЛир.

А бура й протЧых ухРакГахНы й дэ Ж гахНуть пЯниц с Янис ГлафНый.

Хтьо ПраВыць РусьСюк.
Мат ясКраВый.
МатРакЦ на лавКу Сь ий хисТахЦар!..
А ВойДойЛейКах хто нарраВыть.
Ныхто. Ны даСьць вець вин ныц страВый. Ну, колы в Коли Ж а ны вкраДэх
Хохть дижКу Ш сала. Да й чы й с макСлам П.

Да, вот! встукПайЕх ух прахВах фсе увЗех…Мадонна некХа й ГарНав!
ЭйПойХа й ЖэньШынь,
НакЧыхНайЦар.
ДЭН добРык вам, Пань!

ЩотКак вдарНа?
А в нас ныМА Й а й ны й жыхСцянКый…
Шоп шопы П фси да ф сакХу й ПальКай.

ШО Трэ Нам, Ману.
ХАНУман вець.
Кусь ЛикБизьЯны й щэ й ВивЧарКа БР.
Так вот, до й чарКы й буйДэ Ж ШкварКах! Колы вжэк хтоСьцив ЗАГСкахХафСяг.

ПойДэ усэ насмарКу Ш здатНах.
Трэ Ж здаЧых даты некым падЛам П.
И от, на СайТык Мы й чыйТай-ТКок:
Блин! Зла ныма вжэ на БИТла й Рэч! Иш, тут фси краСны соКы й мнявКивШ!
НахХальЛик!
НагЛый!
ЛийЗэк ПалькцОМ!..

О так от жэньЩынка й ий прахВыкЦь. Колы КолядКы й ныц ны Ж ф хатЦыть.
ЗуСИМ Зысюк
От Дидка Ш ВасьКа:
Ну, Ж ныц ны й КыйЯф
Найт СокБакХу й Б.

И вжэк ух НОЗдрык
Но ЗОЛА Ж Боб.
А дэ Ж пак БобРык прохТикХайЕР… От шо хохТихМох вас спыТаць бык, Х.

Ий НИНА СКаЖэк вжэс улад Ж Мняв?
Да ТалаТыньНик Сь фсэ в Янк знайЕх!
ДИАНА праМох
З-зах…с МохРак, хык.

А в НАДИ ДАНИК пойВальЛяфСяк…
ЦиПав жех навВат,
Ха, й да й в ване Ш!
Да й вот: ЛыйМишКах цэ шо, пане?

А тувт АвтФет Е праМый наВыйць. ШукКайце Зь, кайЮхСцихСя зь Панин.

Була ЗОЛА.
А ПОПЫЛ ф Копыл?
ДАБАВ, БАДАЙ, БойДайКок, БАДжанк!

Колы ны будэ ны цыбули,
Пытайтэ Ш хоть ву Мняв хринь зь дульЛих.
Зыма. А ныц вух нас ны й дуйЕць.
Но мы пройВийТрыфСь…Далый, ЛюдКы Ш?..  Ну-ну, рокЖай, РакЧок, ГовНувЛик!


Рецензии