А вин подаркы розДае!..

Тут гондыво сыдыть в мынэ
Якыйсь ныбрытый тыхый дед.
И розМышЛяЕх про СыБэ
Про тэ, про сэ, хэ-хэ!

Ну, ек гореть тип  пЕть пойЛеньЦь.
Та О тут во шэ й торФын брек.
Бо шо, ну, дэ волнуе вжэ
Добытого Коне.

А вин подаркы розДае!
Быто в ёго аж петь тыльЕт.
И на ВыТэ усих неВестК
Но клычэ и зовэ вж.

Ну, схамыНуВся Ж трохы Дек,
Оно шо выйШов з забудьТех.
Да й вот робыйЛый Ш шося дэсь. В ДОНецКу Сь. Ны й в НИБесь.
Да й вот БИНЛагДан нахЗохВэхць
Вжэ Б гэхТой МохРАНхэць.

УвобЩым, дило-то такэ,
Що а ны вэльМы й вмый ликЦэк.
Бо Ж от, дикАхНыхС тута в Жеб: Конэць уфСей карЕР!

Тада ву що Ж  товДик ий верь.
Гэ! ЭнТот Дек ны дармоЕдк,
Шо но тут во загс 25 рупЛей цюгКерк.

Да й вот полиньця в нас гореть.
А мы СоБи но от ля всем:
Ну, здЛастХуйТе Ж, ухСех ПрынЦэсК! ПрывЕт от мракХоЖбес!

ДАН-дан! Ван-бан!
ТуйЛан-СветЛан!
ПрыходьТэ Ж тута во в КалГаск! Ий КаляДах прэдСтахВыць фсяк
ПрыгТугЛагК …ий ВасьМарк.

Ий вжэк тада вузЛов цип карм
ДавольНа брава сугМак с пЯть.
А то, ты Ш пайНийМАЙ Ш,  СлаБак, ГАЙвойРакЦь Васьк.

Ну, а вы Ш понял, шо да как
Тутай загсХуйНуль ПацаНятк.
УвопШым-Та Ж, ныйАк Балда но й гойНыць  сто прыйСтафк.

НяхХай жах фсим вам ВасьПикТань,
ЯкойЕх но Ж было Ж ух Васьк.
А то, ты Ш бач, но вж ТЫША внич шэ й, бачыш, на Каляд!

Няхай СняГурка люБиць вас!
Хай Дзед МАЙрос САЙправт ув хатк!
А то нахЧэхПяць з лаць бугМашк и на вжэс Машц кумПах.

ПрыЕмна пици чай!
С АйЛадк
Дзед Васьк.
ИСь грэкЧахСКА Ш мухКах!

Ну, Мы Ш ПИДАНтык гондэ в вас
НахЩохт  Пан Зюзя врак з дурРак.
И мы зайшлы Ж оно в рыйДакць,
Дэ КраСна ЗорРак Янк.
Об гэТым посЛей ий ройСкаш дэсь Хтось, шо во в стук пальць.

НыМа Ж ны здымКах од ДымКак,
Шо влад пудКынь увДруг СпарТак.
Бо ЕК и как шэ сам Дид ВаКСь
СыкГрайЕх  ДурачКа Ш.


Рецензии